Suzan van Gastel
Suzan van Gastel

Suzan van Gastel en Dr. Dre winnen bij Jumping Heeswijk

Sport

Sint-Oedenrode - Op de terreinen van Kyra Swelheim werd van donderdag tot en met zondag Jumping Heeswijk verreden. Op donderdag kwam Suzan van Gastel aan de start met haar paard Dr. Dre in de klasse M.
Na twee foutloze ritten en een snelle tijd leverde dit haar een eerste prijs op.

Met Epke en Eve kwam Suzan aan de start in de klasse L. Deze combinaties haalde respectievelijk de vierde en de vijfde prijs. Op vrijdag kwam Marwin van den Nieuwenhuizen aan de start in de rubriek vijf jarige paarden met Fien H. Deze combinatie behaalde de derde prijs. Op zaterdag kwam Marwin aan de start met zijn paard Eton. Deze combinatie behaalde de vijfde prijs. In Asten kwam Ashley Peters aan de start met haar paard Balinda Fs in het springen klasse L. Na 2 foutloze rondes en een snelle tijd eindigde ze op de eerste plaats. Voor de pony's is ook Rachel Peters met haar pony Mushu`s Morris afgevaardigd naar de Brabantse kampioenschappen op 16 Augustus in Zijtaart.
Marieke Siertsema en haar paard Flash kwamen Zondag aan de start tijdens een dressuurwedstrijd te Uden. De proef van Marieke en Flash werd beloond met 68.7% goed voor een tweede prijs.