Adri Wetser
Adri Wetser

De Wets breidt assortiment uit met Nouvelle

Zakelijk

Nijnsel - Adri Wetser staat alweer een jaar met zijn kappersbenodigdheden op het Beckartplein in Nijnsel. Het vernieuwde plein, wat er voor zorgt dat zijn wagen nog opvallender is. Iedere vrijdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur stalt Adri er zijn waren uit. Hij heeft een nieuwtje: het assortiment is uitgebreid met het topmerk Nouvelle.

"Omdat in Sint-Oedenrode een winkel is gestopt met de verkoop van het topmerk Nouvelle, heb ik mijn kans gegrepen", zegt Adri. "Veel mensen vragen naar de productlijn en dat kan ik nu aanbieden. Het is een perfecte toevoeging op mijn toch al brede assortiment." De Wets, zo heet zijn bedrijf op wielen, want Adri staat in de hele regio op verschillende markten. Zo is De Wets ook te vinden op de markten van Best, Oirschot en Boxtel.

De Wets verkoopt professionele kappersbenodigdheden: haarverf, haargel, haarwax, shampoos, conditioners, haarlak en nog meer, heel veel meer. Adri is van de juiste service, adequate hulp en kwaliteit. Hij heeft dan ook de beste merken tot zijn beschikking, zoals Schwarzkopf, Wella, Goldwell, Loreal en Keune. Nu dus uitgebreid met Nouvelle. In de periode van 31 juli t/m 14 augustus zal De Wets niet verschijnen. Buiten de vakantieperiode om is Adri altijd te bereiken op 06-52718628. Voor als u op een andere dag dan vrijdag spullen nodig heeft.