Afbeelding

Printservice Sint-Oedenrode en Drukkerij 't Vierspan, een perfecte samenwerking

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Wat allemaal begon als een hobby…… Antwan Kuis, eigenaar van Printservice Sint-Oedenrode, kreeg een aantal jaren geleden de vraag of hij uitnodigingen en boekjes kon maken voor diverse gelegenheden. Hiermee werd het begin gemaakt van Printservice Sint Oedenrode, en groeide de vraag naar divers drukwerk.

Al snel was er een kleine klantenkring, ook buiten Sint-Oedenrode, van particulieren, bedrijven, een basisschool, verenigingen en instaties, waar Printservice Sint-Oedenrode printwerk voor mocht maken. In 2012 is Antwan Kuis in contact gekomen met Inge van de Hei – de Laat, mede eigenaresse van drukkerij 't Vierspan in Schijndel. Meer complexe opdrachten, die voor de printservice moeilijk te behappen waren, werden door drukkerij 't Vierspan perfect uitgevoerd. De samenwerking werd al snel intensief, omdat Antwan steeds meer opdrachten van bedrijven kreeg om het gehele pakket drukwerk op zich te nemen; van kalenders tot relatiegeschenken en het bedrukken van shirts. In goed overleg met de klant ging drukkerij 't Vierspan deze opdrachten verzorgen.

Door de enthousiaste reacties van de klanten en de groeiende vraag naar divers drukwerk is de samenwerking tussen Printservice Sint-Oedenrode en drukkerij 't Vierspan verder uitgebouwd. Vanaf 1 augustus staan er op het kantoor in Sint-Oedenrode mappen met daarin een ruime collectie geboortekaartjes, trouwkaarten en gelegenheidskaarten. Uiteraard behoort een eigen ontwerp ook tot de mogelijkheden.
Printservice Sint-Oedenrode bied u een grote diversiteit van drukwerk aan. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en drukklaar maken van bestanden. Ook al het offset drukwerk, digitaal printwerk, stanswerk, grootformaat prints textielbedrukking, relatiegeschenken en kerstpakketten kunnen wij voor u verzorgen. Loop eens binnen bij ons op kantoor aan het Sluisplein 60 in Sint-Oedenrode en informeer naar de mogelijkheden.