Archief
Archief

Kim van Esch en Lady Sita derde prijs in Reusel

Sport

Dit weekend werd voor de pony's de laatste selectiewedstrijd verreden. Kim van Esch kwam hier aan de start met haar pony Lady Sita in de dressuur klasse M1. De jury beloonde haar proef met
62.7%, goed voor een derde prijs.

Larissa Laenen kwam met haar pony Kasandera aan de start in de dressuur klasse B. Deze combinatie behaalde 65.3% en een vierde prijs. Dit resultaat leverde ook een reservetitel voor het kringkampioenschap op en een startplaats op de Brabantse kampioenschappen.
Larissa en Kasandera kwamen ook nog in de springring aan de start. Helaas viel er in het basisparcours een balkje naar beneden.
Voor de paarden is de afvaardiging naar de Brabantse kampioenschappen ook bekend. De volgende leden van onze vereniging hebben een startbewijs behaald. In de dressuur klasse Z1, Michelle Westerdijk en haar paard Divers W. Dressuur klasse M2, Martijn van Stiphout en zijn paard Allure.
Dressuur klasse L2, Leonie Jochems met Ferrovanck PP en Marieke Siertsema met Flash. Dressuur klasse L1, Martijn van Stiphout en zijn paard Gold Alve en Michelle Westerdijk met Garnier.
Bij het springen komen de volgende leden in diverse klassen aan de start, Mandy Jansen, Anette van Engelland, Ashley Peters, Noortje Gevers, Martijn van Stiphout, Thom van Dijck en Marwin van den Nieuwenhuijzen. Allen veel succes op 15 en 16 Augustus in Zijtaart