Afbeelding

Vakantie begint thuis dankzij luchthavenvervoer Rima en Van Kronenburg

Zakelijk

olland / Liempde - Nog een paar dagen. De koffers beginnen zich langzaam te vullen. Je ziet jezelf al in het vliegtuig naar Mallorca zitten. Het enige wat je nog moet regelen is vervoer. Even de buurman vragen of toch maar zelf rijden en de auto daar parkeren? Dat laatste is zeker geen optie. Het is gewoonweg te duur. Ook de buurman wil je niet lastigvallen. De beste keuze blijft over: luchthavenvervoer door Taxi van Kronenburg en Rima Olland. Zij brengen je weg en halen je weer op voor een voordelige prijs.

Taxi van Kronenburg uit Liempde en Rima Taxi uit Olland hebben de handen ineen geslagen. De taxibedrijven zien samenwerken namelijk meer zitten dan tegenwerken. De eerste uiting van het partnerschap heeft te maken met luchthaven vervoer. Beide partijen gaan samen één centrale beheren om de consument zo goed en voordelig mogelijk te bedienen. Of je nu naar Eindhoven moet, naar Weeze, Brussel, Zaventum, Düsseldorf of Schiphol. Taxi van Kronenburg of Rima Taxi brengt je er voor een aantrekkelijke prijs heen.
Het Liempdse en Ollandse taxibedrijf hebben een gebied verdeeld. Wanneer je belt, wordt gekeken waar je woont. Aan de hand daarvan wordt bepaald of Rima of Van Kronenburg de rit gaat rijden. Heeft de één even geen mankracht? Dan springt de ander bij. Zo bundelen de bedrijven de krachten op een inventieve manier en wordt het de consument makkelijker gemaakt. Geen gesjouw met koffers, geen stress over wel of niet op tijd arriveren. De vakantie begint thuis, want de gediplomeerde chauffeurs van beide centrales zijn altijd op tijd en leggen de bagage voor u in de bus.
Als je slim bent, bestel je ook alvast de rit naar huis. De centrale houdt het vluchtnummer in de gaten en weet daarom precies hoe laat je landt. In de taxi heb je dan alle tijd om na te genieten van de fijne vakantie.

Voorbeeld: Onlangs is een groep van acht personen op één adres opgehaald en naar Schiphol gebracht. Na de vakantie zijn ze weer opgepikt. Totale kosten: 33,75 euro p.p. Vind maar eens een manier die voordeliger is. Vraag naar de algemene voorwaarden en de regio gebieden.