De winnaars; familie van der Heijden.
De winnaars; familie van der Heijden.

Geslaagd familietoernooi MHC Sint Oedenrode

Sport

Vooraf gegaan door het minikamp op vrijdag en zaterdag, waar negentig kinderen aan deelnamen, werd het seizoen afgesloten met het jaarlijks gezellige familietoernooi op 21 juni.

Ook nu was de opdracht aan de deelnemende familieteams eigen gemaakte taart mee te brengen. De dag startte met koffie en even gezellig bijkletsen met familieleden. Om 11 uur werden de eerste wedstrijden gespeeld. Papa's en mama's met hun kinderen, neefjes nichtjes, ze deden allemaal mee en gingen voor de eer van hun familie en om de grote familiebeker.
Het zonnetje liet het even afweten maar brak later weer gelukkig door. De finale werd gespeeld! De familie Venderheijden ging er met de beker vandoor ondanks de jaarlijkse vrolijke en niet gemeende vrolijke protesten. Ondertussen was DJ Noud gearriveerd en gaf de middag een vrolijke muzikale omlijsting. Kinderen konden zich vermaken op en langs de velden terwijl de ouders nog lekker zaten te genieten van elkaars verhalen. Met als afsluiting de barbecue, verzorgd door Slagerij Verheyen en Bakkerij Bekkers kon M.H.C. Sint Oedenrode weer terugkijken op een druk maar geslaagd weekend.