Suzan van Gastel
Suzan van Gastel

Suzan van Gastel wint springen klasse L in Grave

Sport

Dit weekend werd in Grave een concours hippique georganiseerd voor zowel paarden als pony's. Suzan van Gastel reisde al op vrijdag af naar Grave. Met haar paard Enjoy It reed ze twee foutloze rondes in de klasse L. De barragerit van dit duo was de snelste en zo konden ze de eerste prijs in ontvangst nemen.

Suzan startte in deze klasse ook nog haar paard Epke. Deze combinatie kwam ook twee maal foutloos rond maar in een iets langzamere tijd. Dit leverde de vijfde prijs op. Eline en Ashley Peters startten ook op dit concours hippique. Eline en haar paard Forever Alve reden 2 foutloze rondes in de klasse B. In de barrage behaalden ze 68 stijlpunten en de achtste prijs. Ashley startte het paard Balvea. Ook deze combinatie reed twee foutloze rondes in de klasse B met 65,5 stijlpunten en de tiende prijs.
In Kring Eindhoven/de Kempen werd in Budel de laatste dressuur selectie wedstrijd voor de paarden verreden. Michelle Westerdijk startte haar paard Garnier in de klasse L. De jury beloonde de proef van deze combinatie met 68.0%, goed voor een eerste prijs. In deze klasse startte Martijn van Stiphout zijn paard Gold Alve. Een score van 63.7 % was genoeg voor de vierde prijs.
Marieke Siertsema stelde haar paard Flash voor in de klasse L2. Flash en Marieke werden beloond met een score van 64.7% en een vierde prijs. Wie van onze vereniging gaat starten op de outdoor Brabantse kampioenschappen zal in een latere Mooirooi krant gemeld worden.
Zondag vielen nog enkele van onze leden in de prijzen op een springwedstrijd in Geldrop. Thom van Dijck startte in de klasse L zijn paard Escade. Twee foutloze rondes leverde een derde prijs op.
Mandy Jansen startte haar paard Fade S ook in deze klasse. Haar barragerit was ook foutloos maar iets langzamer, goed voor een achtste prijs. In de klasse Z kwam Thom ook nog aan de start met zijn paard Archer. Deze combinatie reed 2 foutloze rondes, goed voor een negende prijs.