Archief
Archief

Inschrijvingen Roois Kermis Driebandentoernooi stromen binnen

Sport

Sint-Oedenrode - Biljartliefhebbers opgelet. De inschrijvingen van het Roois Kermis Driebandentoernooi in biljartcafé Het Wapen van Eerschot zijn in volle gang. De aanmeldingen stromen binnen, dus wees er snel bij. Het toernooi wordt gehouden van 3 tot en met 22 augustus.

Het Roois Kermis Driebandentoernooi staat bekend. Om zijn gezelligheid, om zijn sportiviteit en om zijn goede organisatie. Het speelschema zal maximaal 96 spelers tellen. Ze komen vaak van heinde en verre, maar natuurlijk ook uit het eigen vertrouwde Sint-Oedenrode. Zo babbelen veel spelers ieder jaar weer bij als ze meedoen aan het Roois Kermis Driebandentoernooi, waarvan de finale wordt gespeeld op de zaterdag van Rooi Kermis.

Er wordt gespeeld op 3 tafels (115-230) volgens het driepunten systeem. Partijlengtes worden berekend over 25 beurten plus 2 caramboles minimaal 8. Spelers met een recent bondsgemiddelde worden tijdens het toernooi niet aangepast. Aanvangstijden door de week om 19.00 uur en op zaterdag om 13.00 uur. Men dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn voor de loting. De spelers worden ingedeeld in poules van 4 spelers. De finales worden door loting ingedeeld in poules van 4 spelers. De poulewinnaars en de beste nummer 2 spelen daarna de halve finale en de finale. Speeldata 1e ronde:3, 4, 6, 7, 8, 10 ,11 en 13 augustus 2015. Dagen dat iemand niet kan spelen kan op het inschrijfformulier aangeven worden. Alle poulewedstrijden worden op één avond gespeeld en er is een totaal prijzengeld van €1125,- Inschrijven schriftelijk: Het Wapen van Eerschot. Mgr.Bekkersplein 2, 5491 EB Sint Oedenrode. Of via e-mail: wapenvaneerschot@live.nl. Inschrijfgeld € 10,- Inschrijven tot uiterlijk 07 juli a.s. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via www.bcwapenvaneerschot.nl of op te halen tijdens openingstijden bij Het Wapen van Eerschot. Nog vragen bel Lianne Smetsers 06-12459336 of Toon v.d.Ven 06-25520582.