Adrie van Miltenburg
Adrie van Miltenburg

OAMKB Meierijstad: Omdenken in Administratie voor het MKB: makkelijker en zinvoller

Zakelijk

Sint-Oedenrode - "Werk je liever aan je onderneming of aan je administratie?" Die vraag is voor MKB ondernemer makkelijk te beantwoorden.

Nooit meer inboeken
Adrie van Miltenburg vindt dat ondernemers namelijk onnodig veel tijd kwijt zijn aan hun administratie: "Zo zonde! Wanneer ik 70% van hun administratie gedigitaliseerd heb, verloopt die automatisch en houden we tijd over voor wat echt belangrijk is: kijken naar de cijfers en samen sparren over de ambities van je bedrijf."

Ondernemers onder elkaar
Adrie was als 18-jarige al ondernemer en voelt zich als bedrijfskundige na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote retail organisatie blij om weer als zelfstandig ondernemer te beginnen vanuit zijn nieuwe vestiging in Sint-Oedenrode onder de naam OAMKB Meierijstad. Daarnaast is hij ook vennoot van de vestiging OAMKB Eindhoven e.o. "Ik weet hoe het is om als ondernemer overal eindverantwoordelijk voor te zijn. Nu ik weet hoeveel gemakkelijker je administratie kan gaan, deel ik dit graag met mijn collega-ondernemers."

Eindelijk in Sint-Oedenrode/Meierijstad
OAMKB is een landelijk netwerk van accountants, administrateurs en bedrijfsadviseurs in inmiddels 35 vestigingen met als doel: de ondernemer succesvoller maken. OAMKB staat voor OMDENKEN in administratie voor het MKB. Adrie: "Met de visie, kennis en werkwijze van OAMKB gekoppeld aan mijn eigen kennis en (30 jaar) ondernemerservaring kan ik ondernemers uit Sint-Oedenrode/Meierijstad helpen nog succesvoller te worden."

Crowdfunding
"Voor startende bedrijven, zoals nieuwe franchisenemers, is crowdfunding een heel makkelijke manier om snel te beginnen. Mijn eigen bedrijf heb ik via crowdfunding gefinancierd en inmiddels is OAMKB specialist geworden in het binnenhalen van financiering via Crowdfunding.

"Wanneer je als ondernemer toe bent aan een accountant- en adviesorganisatie 2.0 dan is een vrijblijvend gesprek met OAMKB meierijstad een must." Meer informatie mail naar
adrie.vanmiltenburg@oamkb.nl. www.oamkb.nl.