De clinic van heren en dames 1 werd druk bezocht.
De clinic van heren en dames 1 werd druk bezocht.

Feestweekend voor hockeyclub MHC

Sport

Sint-Oedenrode - Het weekend van zes en zeven juni was een feestweekend voor hockeyclub MHC Sint-Oedenrode. Op zaterdagochtend vond de jaarlijkse papa- en mamadag plaats voor de mini's van MHC. Heel veel papa's en mama's hadden de sportkleding uit de kast getrokken en stonden klaar om het op te nemen tegen hun eigen kinderen.

Sommige voor het eerst met een hockeystick in hun handen, andere hadden zichtbaar meer ervaring. Voor de kinderen was er na afloop een heerlijk ijsje en wat te drinken, want dat hadden ze wel verdiend na al dat harde werken. Op zondag zeven juni werd zowel de jeugd als de senioren in het zonnetje gezet. Ook op deze dag was het heerlijk weer. De dames en heren van de eerste teams van MHC verzorgden een clinic voor alle jeugdleden. Vooral de schuifbaan met sop waarbij je de bal in het doel moest tikken was met dit warme weer een groot succes. Na deze drukbezochte clinic was het tijd voor de kampioenhuldigingen. En dat waren er nog al een aantal. Er moesten flink wat medailles en champagne ingeslagen worden om alle kampioenen te kunnen voorzien. Bij de jeugd waren het MA2, MD1, MD2, MD3, JD1, JD1 zaal en MB1 zaal die kampioen werden. Bij de senioren waren het Dames 2, Dames 4, Dames 5, Heren Vet. B, Heren 1 zaal en Heren 3 zaal die de overwinningen binnen hebben gesleept.

Na deze huldiging was het tijd voor de jaarlijkse BBQ. Met het heerlijke zonnetje in de rug, een vers biertje uit de tap en een heerlijke BBQ van sponsoren Verheijen en Bakkerij Bekkers moest dat goed komen. De DJ-Booth stond buiten, er werden lekkere plaatjes gedraaid en er werd voor weer een heel gezellige drukke disco gezorgd. Ook Rhode 3 bezocht de Rooise hockeyvelden en werd nog even in het zonnetje gezet. Zij zijn namelijk ook kampioen geworden dit jaar. Al met al was het weer een heel gezellig, druk, zonnig en sportief weekend. Nu lekker zomerstop en dan snel weer richting de hockeyvelden.

P.s. woensdag 17 juni start het zomerhockey weer. Voor alle veteranen, senioren en A-jeugd, iedereen is welkom. Ook is aanstaande zondag 21 juni het jaarlijkse familietoernooi weer. Wie gaat de grote beker mee naar huis toe nemen? Kom gerust een kijkje nemen en een drankje doen!

Kampioenen!
Alle kampioenen werden gehuldigd.