Medewerker Angelique van Laarhoven en eigenaar Dave Aben
Medewerker Angelique van Laarhoven en eigenaar Dave Aben

Nieuwe locatie Aben Reclame

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Aben Reclame, voorheen gevestigd aan de Handelsweg 27 te Sint-Oedenrode gaat zijn vleugels spreiden en is vanaf woensdag 10 juni gevestigd aan de Speijkerstraat 2 te Sint-Oedenrode
(bedrijventerrein Nijnsel).

"Voor de klanten verandert er weinig", aldus Angelique van Laarhoven, werkzaam als verkoopmedewerker binnen/buitendienst bij Aben Reclame. "Wij hebben gekozen voor een betere locatie en hebben nu met dit pand een A-locatie in handen." Aben Reclame heeft de beschikking over diverse productiefaciliteiten. "Onze productie is verspreid over meerdere locaties. In Cuijk zit onze hoofdvestiging, maar ook in Sint-Oedenrode en Wijchen beschikken wij over digitale printtechnieken. Het gehele jaar printen wij kilometers aan vinyl, spandoeken, drukwerk en andere print media. Door de hoge volumes kunnen wij als producent orders combineren, waar u als klant van profiteert!"

"Wij begeleiden u graag bij het gehele proces van de verschillende reclame-uitingen, van ontwerp tot montage. Wij leveren u het meest gevarieerde assortiment full color prints, doeken, vlaggen, borden, frames, gevelreclame, (vracht)auto belettering/ carwrapping, stickers, drukwerk en een groene lijn aan recyclebare producten", aldus Angelique van Laarhoven. "Daarnaast garanderen wij u een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding, scherpe levertijden en service. Niet alleen bedrijven kunnen bij Aben Reclame terecht, ook particulieren zijn van harte welkom. De deur staat voor iedereen open en de koffie staat klaar"
Aben Reclame staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Dankzij deze uitgangspunten hebben we door jarenlange ervaring ons klantenbestand substantieel uit weten te breiden.