Isabel Geers
Isabel Geers

Isabel Geers en Alexander winnen selectiewedstrijd in Geldrop

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend werd er een selectiewedstrijd springen gehouden in Geldrop. Op zaterdagavond was het parcours gereed voor de klasse B. In deze rubriek wisten maar liefst drie Rooise amazones een prijs te winnen. Isabel Geers en Alexander reden twee keurige foutloze rondes met een hoge stijlbeoordeling en mochten zich vooraan opstellen voor de eerste prijs.

Ook Julia Geers en haar paard Fleur Donja wisten twee foutloze rondes te rijden en behaalden de vijfde prijs. Meteen hier achter op de zesde plek kwam Jill Klein met Lynn van de Soniuswijck, deze combinatie wist eveneens twee foutloze rondes te rijden. Op zondagochtend was het de beurt aan de klasse L. Dianne Merks en Eva kwamen na een foutloze eerste ronde terug in de ring voor de barrage. Deze snelle combinatie bleef foutloos en mochten zich op een mooie derde plek opstellen. In dezelfde rubriek kwam Bo van Gorkum aan start met haar paard Zolga II. Na twee foutloze rondes werden zij beloond met de achtste prijs.

Een week eerder vertrok stal Wouters naar de springwedstrijd in Heeswijk. In de klasse B kwam Judith Gilsing Fernhout aan de start met Loesje van de Soniuswijck. Na twee nette rondes werd deze combinatie tweede. Haar stalgenoot Yasmin Demper reed met Thatcher de L rubriek binnen en wisten deze na twee foutloze rondes te winnen.