Skoso
Skoso

Wisseling samenstelling Raad van Toezicht SKOSO

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 1 april jl. heeft mevr. Diana van de Rijt- Goudsmit haar functie als lid van de Raad van Toezicht van SKOSO, Stichting voor Katholiek Onderwijs Sint-Oedenrode neergelegd.

Diana van de Rijt is per 1 april 2006 benoemd als bestuurslid van SKOSO en maakte per 1 januari 2011 de overstap naar de toen gevormde Raad van Toezicht. Zij heeft zich in de afgelopen 9 jaar ingezet als lid, secretaris en vicevoorzitter van het bestuur en later de Raad van Toezicht. Ook maakte ze deel uit van de auditcommissie. Diana heeft daarnaast namens de Raad van Toezicht SKOSO diverse jaren vertegenwoordigd in de algemene ledenvergadering van de Dommelgroep. SKOSO is Diana van de Rijt bijzonder erkentelijk voor haar bestuurlijke en toezichthoudende bijdragen op de diverse beleidsterreinen.

De heer Freek Glorius is met ingang van 1 mei benoemd tot lid van de Raad van Toezicht. SKOSO wenst hem veel succes toe bij zijn werkzaamheden. De Raad van Toezicht bestaat momenteel uit de volgende leden: De heer Meine Stoker, voorzitter Mevrouw Danielle van Dijk – van Sambeek, lid De heer Freek Glorius, lid De heer Martin Heeffer, lid Mevrouw Mathelijne Smids-Verbakel, lid. De heer Frans de Baaij is directeur-bestuurder van SKOSO.