De winnaars!
De winnaars!

MHC JD1 Sint Oedenrode winnaar Expeditie Robinson Toernooi

Sport

Sint-Oedenrode - Tweede Pinksterdag stond er voor de enthousiaste spelers van MHC Sint Oedenrode een heel avontuurlijk toernooi op het programma. In de vroege ochtend werd er al om 8.00 uur koers gezet naar Oirschot.

Hier vond het Expeditie Robinson Toernooi plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, kwamen niet alleen de hockey kwaliteiten van de jongens hierbij aan bod maar stonden ook hele avontuurlijke spelen op het programma. Naast een meters hoge opblaasbare hindernisbaan, was er ook een heuse leger stormbaan uitgezet. Dat deze jongens van MHC JD1 niet alleen op het veld goed met een stick overweg kunnen, bleek wel uit het feit dat zij in no time een heus brandend kampvuur konden maken.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het hockeyspel en ook daarin zette iedereen op deze dag zijn beste beentje voor. Niet alleen op, maar ook langs het veld. Een grote enthousiaste supporters schare moedigde de jongens op sportieve wijze aan. Er waren deze dag maar liefst vijf wedstrijden voor de jongens en na een voortvarende start werden er vier wedstrijden gewonnen. Er was nog een ander team wat hetzelfde had gedaan en zo kwam het er in de laatste wedstrijd op aan. Heel bijzonder was dat deze laatste wedstrijd gespeeld moest worden tegen het zelfde team als wat op dit moment in de competitie ook strijd om de titel tegen de jongens van Sint Oedenrode. Met vloeiende aanvallende combinaties werd de tegenstander, Best in dit geval, overrompelt en mochten de jongens van JD1 na een eclatante 5-1 overwinning aan het eind van de dag de felbegeerde beker en daarmee de toernooiwinst in ontvangst nemen.
Complimenten voor het het hele team bestaande uit: Julian de Brouwer, Hidde en Auke van Wijk, Nick Ploegmakers, Yvar Meeuwissen, Lex Bekkers, Noah Claassen, Daan Voets, Jip Seegers, Marthijn van der Wildt, Steven Hulsen, Tijn van den Tillaart, Maxime van Lieshout, Bram van den Eshof, Cas van Schaijk, Wouter van Erp en hun fanatieke coaches Joost Meeuwissen en Jack van Lieshout en teammanager Rob van Wijk.