Archief.
Archief.

Tweede oproep reünie 75 jarigen

Ingezonden

Beste 75 jarigen, de eerste oproep heeft al een aantal spontane reacties/aanmeldingen opgeleverd. De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 26 september 2015.

We hebben een mooie locatie gevonden, namelijk "Dommelzicht" aan de Dommelstraat hier in Rooi. Ieder die zich gaat opgegeven is dan vanaf 14.00 welkom, circa 17.00 uur een uitgebreid "Dommelzicht Buffet" en dan sluiten we de dag om ± 20.00 uur. Maak hiervan notitie! Er is ruim de tijd om bij te praten. Ook is er ruimte voor diegene die iets wil zeggen, zingen of voordragen, bespreek dit dan met een van de comité leden. Meld u s.v.p. zo veel mogelijk aan omdat er veel adressen veranderd zijn in de afgelopen jaren. Let op; Wij hebben alleen nog de adressen van de deelnemers van vijf jaar geleden. Nieuwe deelnemers zijn natuurlijk van harte welkom maar meld u dan duidelijk aan met naam en adres. Nogmaals: Zegt het voort, zegt het voort! Geef dit bericht door aan klasgenoten die buiten Rooi wonen. Begin juli worden alle ons dan bekende adressen aangeschreven. Hierin staan nogmaals de datum en locatie en de kosten. De uitnodiging geld natuurlijk ook voor uw partner.

Info en aanmelden; Gijs van Aarle, Streepenstraat 24 5492BE Sint-Oedenrode, Tel; 0413-478173. e-mail gijsvanaarle@gmail.com. Stephan van de Wiel Tel; 0413-420633 of e-mail; s-vd-wiel@kpnmail.nl. Jos Wijn tel; 0413-475639 of e-mail j.f.m.wijn@kpnmail.nl