Erik Verhagen (l) en Michel Wouters van Bart Klerkx / Brabant Sport
Erik Verhagen (l) en Michel Wouters van Bart Klerkx / Brabant Sport

Zaalvoetbalseizoen feestelijk afgesloten met veel prijzen

Sport

Sint-Oedenrode - De zomer komt er weer aan en het voetbalseizoen is alweer ten einde voor de meeste teams. Zo is ook het zaalvoetbalseizoen over en dat werd door de Rooise Zaalvoetbal goed afgesloten met een gezellige avond en verschillende prijsuitreikingen. Wie werd er bijvoorbeeld kampioen? Wie werd topscorer? En welk team was het sportiefst?

De avond begon met de spannende bekerfinale tussen Bart Klerkx/Brabant Sports en 't Stroatje / LvdB Installatietechniek. De eerste helft ging erg gelijk op en er waren kansen voor beide ploegen. Ook werden er mooie acties gemaakt en hielden beide keepers er een aantal moeilijke ballen uit. De ploegen gingen de rust in met een 2-1 tussenstand in het voordeel van Bart Klekx/Brabant sports. De tweede helft ging het echt wat minder gelijk op en kwam Bart Klekx/Brabant Sports wat meer in de wedstrijd, terwijl het bij de ploeg van 't Stroatje wat minder ging lopen. Toen zij ook nog een gele kaart kregen voor een niet al te harde overtreding, moesten ze het ook nog eens met een mannetje minder doen. Ook al was dat maar voor even, Bart Klerkx/Brabant Sports wist meteen te profiteren. Uiteindelijk wonnen zij dan ook de bekerfinale met 5-1. Hiermee prolongeren zij hun titel als bekerwinnaars.

Na de finale werd het seizoen in de kantine van Sporthal de Streepen afgesloten met een mooie prijsuitreiking. Als eerste was de topscorer aan de beurt. Degene die de meeste goals heeft gemaakt van de A-poule en de B-poule. Dat was Bauke van de Velden van Rewi/Van Acht (B-poule) met 42 goals. Hiermee liet hij Isi Merkx (38 goals) achter zich. Vervolgens werd de sportiviteitsprijs uitgereikt. De uitslag hiervan werd bepaald door de cijfers die de scheidsrechters na de wedstrijden hebben gegeven. Het werd nog wel even spannend, want de eerste vier ploegen zaten erg dicht op elkaar. De uiteindelijke winnaar is het team van Rooipresenteert.nl. Toen was het de beurt aan de kampioen van de B-poule. Dit jaar is Woonwinkel Exclusief Wonen met een verschil van acht punten kampioen geworden, wat betekent dat zij het volgend seizoen mogen laten zien in de A-poule. Tot slot werd de kampioen van de A-poule bekend gemaakt. Dit was de uiterst productieve ploeg (103 goals) van Bart Klekx Brabant sports. Zij maakten dus een uitstekend seizoen door, door kampioen te worden én de beker voor de tweede keer op rij te pakken. Meer foto's op www.mooirooi.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding