Voorzitter van het comité, Cees van Rossum, serveerde vorig jaar pannekoeken voor ouderen.
Voorzitter van het comité, Cees van Rossum, serveerde vorig jaar pannekoeken voor ouderen.

Ouderen kunnen wensen al inzenden

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Ook dit jaar doet Sint-Oedenrode weer mee aan de Nationale Ouderen Dag op de eerste vrijdag in oktober. Een plaatselijk comité is daarvoor al weer volop bezig met de voorbereidingen.

Voor deze dag kunnen ouderen wensen indienen, waarvoor in onze drukke maatschappij niet altijd ruimte is, maar die vaak eenvoudig vervuld kunnen worden. Kleine wensen, die bij ouderen een grote glimlach op het gezicht kunnen toveren. Vrijwilligers of Wensvervullers kunnen zo´n wens laten uitkomen en vaak eenzame ouderen voor een dag heel erg gelukkig maken. Hierdoor ontstaat heel vaak een mooie verbinding tussen jong en oud en die verbinding is er vaak niet alleen voor die ene dag.

Het comité is volop bezig om bij de ouderen wenskaarten te verspreiden, die voor 1 juli moeten worden ingeleverd. Het inleveradres staat op de wenskaart. Het comité, onder voorzitterschap van Cees van Rossum , telefoon 0413 – 472699 , hoopt dat er ook dit jaar weer heel veel wensen worden ingediend en zal dan aan de slag gaan om vrijwilligers te zoeken die deze wensen willen vervullen. Voor wensen, waarvoor wat meer geld nodig is, zal het comité beoordelen of die uitvoerbaar zijn en proberen daarvoor de nodige middelen te verkrijgen. Als er ouderen zijn die een wenskaart willen ontvangen, kunnen zij dit aangeven bij de secretaris van het comité , Rob van Berkel, telefoon 06 – 51272308. Ook als u ouderen kent, die hiervoor in aanmerking komen, kunt u dat uiteraard ook aangeven en een wenskaart aanvragen. Voor vragen over deze mooie dag voor onze ouderen kunt u ook terecht bij het comité.

In DeMooiRooiKrant van komende woensdag staan de wenskaarten