Ollands Mooiste
Ollands Mooiste

Jubileumeditie 'SNS Ollands Mooiste'

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Gezien de tijd van het jaar is de kans groot dat 17 mei een zonnige dag wordt. Gezien het evenement wat dan gepland staat, wordt het zeker een mooie dag, want Wielertourclub Gerry van Gerwen houdt dan haar jaarlijkse rit 'SNS Ollands Mooiste'. Dit keer wordt een bijzondere editie verreden. De club bestaat namelijk veertig jaar en dus is deze ronde uitgeroepen tot jubileumrit.

Dat betekent in dit geval dat aan iedereen gedacht is. Jong tot oud kan deelnemen aan 'Ollands Mooiste'. Behalve de langere ritten van 130 en 80 km richting Groesbeek zijn er ook kortere routes van 50 en 25 km aan toegevoegd. Als papa besluit om de route van 130 km te nemen, dan kan de rest van het gezin zich vermaken met een kortere rit rondom start- en finishplek café d'n Toel in Olland. In de route van 25 km is speciaal een tussenstop geregeld bij De Vleut in Best.

Wie jarig is trakteert
Omdat WTC Gerry van Gerwen het veertigjarig bestaan viert, heeft het bestuur besloten om te trakteren. De eerste vijfhonderd deelnemers krijgen een gratis bidon. Om het feest compleet te maken ligt er bij terugkomst voor de fietsers een gratis consumptie klaar.

Receptie en kindermiddag
Aanstaande zaterdag 9 mei is er een receptie om het veertigjarig bestaan van de vereniging te vieren. Uiteraard wordt de receptie gehouden bij café d'n Toel. Op 23 mei wordt speciaal voor de kids een kindermiddag gehouden. Ook in d'n Toel, maar ook in sporthal de Kienehoef. Kinderen van leden kunnen zich daarvoor aanmelden.