De herkenbare flat van Ahrend in Rooi
De herkenbare flat van Ahrend in Rooi

Ahrend partner van BNR The Friday Move

Zakelijk

Vanaf vrijdag 1 mei is Koninklijke Ahrend N.V. partner van BNR The Friday Move. De komende maanden zal de energieke radioshow op vrijdagmiddag ook een aantal keer vanuit Ahrend locaties worden uitgezonden. Met BNR wil Ahrend op een inspirerende en sympathieke manier de ongekende potentie van een nieuwe en betere werkomgeving delen met ondernemend Nederland. 

Werkomgevingen waar je energie van krijgt
"Bij Ahrend hebben we een passie voor totaal inrichten: Het creëren van inspirerende werkomgevingen, waar je energie van krijgt. Of het nu gaat om werkplekken, ontvangstruimtes of vergaderplekken. Of om kantoren, onderwijs of zorg. Wij denken graag met de klant mee en willen een toegankelijke partner zijn voor al hun inrichtingsvraagstukken."

Een nieuwe inrichting kan namelijk veel doen voor de uitstraling van een organisatie en de productiviteit van de medewerkers. Er wordt als het ware nieuwe energie door het gebouw geblazen. Middels dit partnership met BNR willen we deze boodschap actief delen en organisaties laten weten dat ze met inrichtingsvraagstukken altijd welkom zijn bij Ahrend", aldus Arnold Struik (Concept en Design Director Ahrend).

The Friday Move – Sympathiek en energiek programma dat de werkweek afsluit
Ahrend heeft heel bewust gekozen voor zowel BNR Nieuwsradio als The Friday Move. BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap. Geen andere radiozender in Nederland biedt een dergelijk hoog selectief bereik in de brede professionele doelgroep (bedrijfsleven, onderwijs en zorg) die Ahrend bedient. Daarbij kenmerken de BNR luisteraars zich als ambitieuze, ondernemende mensen die continu op zoek zijn naar (persoonlijke) verbetering. The Friday Move is daarbij een sympathiek en toegankelijk programma met Wilfred Genee als energieke presentator. "Een perfecte match en we kijken er dan ook naar uit het programma binnenkort in ons nieuwe Inspiration Centre te ontvangen", aldus Struik.

BNR The Friday Move is elke vrijdag van 16:00 tot 18:30 uur te horen op BNR Nieuwsradio.