KV Rooi laat punten liggen bij VVO

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond er een wedstrijd tegen VVO op het programma. Een ploeg waartegen het mogelijk was om punten te pakken.

In het begin van de wedstrijd nam Rooi het initiatief en scoorde meteen 2 doelpunten door middel van een strafworp en een afstandsschot. In de eerste helft bleef het gelijk opgaan tussen beide ploegen, wat resulteerde in een 5-5 ruststand. Na rust vielen er een aantal doelpunten van VVO vlak achter elkaar, wat een stand van 9-6 veroorzaakte in het voordeel van VVO. Even leek het erop dat Rooi weer terug in de wedstrijd zou komen. Een korte kans maakte het verschil weer wat kleiner. Echter bleef VVO ook scoren wat een eindstand van 14-10 is geworden in het voordeel van VVO. Op 10 mei staat de volgende wedstrijd voor KV Rooi op het programma. Zij spelen dan thuis om 13:00 uur tegen Olympia.