KV Rooi verliest van koploper

Sint-Oedenrode - Zondag moest KV Rooi het opnemen tegen de koploper Stormvogels. Van te voren wisten ze al dat het een pittige wedstrijd ging worden, maar met het lekkere weer begon KV Rooi positief.

Beide teams hadden lang nodig om in de wedstrijd te komen. Het eerste doelpunt werd gemaakt door KV Rooi na 11 minuten. Daarna kwam de Stormvogels al snel op een voorsprong en KV Rooi ging de rust in met een achterstand van 2-6. De Stormvogels waren erg fel en gaf veel druk op de bal. Daardoor kwamen er vanuit KV Rooi geen lange, mooie aanvallen meer. In de 2e helft bleef de achterstand steeds rond de 4 punten en de wedstrijd eindigde met een uitslag van 7-11. Volgende week zondag 26 april speelt KV Rooi tegen VVO 1. De wedstrijd is om 13.00uur in Hapert.