Harmonie Nijnsel en Aurora brengen samen een nummer uit de film Sister Act ten gehore tijdens het Nijnsel Meets- concert in 2013.
Harmonie Nijnsel en Aurora brengen samen een nummer uit de film Sister Act ten gehore tijdens het Nijnsel Meets- concert in 2013.

Lenteconcert Harmonie Nijnsel en Koor Aurora

Cultuur

Tijdens het Nijnsel meets-concert in 2013 van Harmonie Nijnsel was koor Aurora te gast. Deze samenwerking is beide partijen zo goed bevallen dat ze aanstaande zaterdag 25 april opnieuw samen een concert geven.

Sinds de sfeervolle kerstconcerten van afgelopen december heeft de harmonie geoefend aan een paar nieuwe nummers, die zij graag laten horen. Voor het korenfestival "Zingen aan zee", dat afgelopen oktober voor de achtste keer werd gehouden in Zandvoort, hebben de dames van Aurora een aantal nieuwe nummers ingestudeerd, die het thuisfront nog niet heeft kunnen beluisteren.

Het harmonieorkest laat u o.a. genieten van "Martenizza" van Piet Swerts en een medley van de prachtige muziek uit "Jungle Book". Het koor zal u verrassen met mix van oud en nieuw repertoire, meezingers van Abba en Adele, luisternummers van Enya en Karl Jenkins. Samen zullen zij ook enkele nummers laten horen. Het Lenteconcert wordt gehouden op 25 april in Zalencentrum "De Beckart". Aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis. Harmonie Nijnsel en Aurora zien u graag!