Afbeelding

Team 2 TTV Attaque kampioen

Sport

Attaque 1 speelde een thuiswedstrijd tegen Return Oss. Het team won met 7-3. Bram Schepens, Leon Schepens en Menno van Os wonnen ieder twee wedstrijden, ook het dubbelspel werd gewonnen. Doordat koploper JCV hun wedstrijd met 10-0 wonnen werd hun voorsprong vergroot tot 12 punten. Met nog 1 wedstrijd te spelen niet meer in te halen en JCV hierdoor kampioen.

Wat er al een aantal weken aanzat te komen bij Attaque 2 is afgelopen vrijdag gerealiseerd. Het team speelde een thuiswedstrijd tegen nummer 2 Taverbo uit Boxtel. Het werd een overwinning van 8-2, door drie winstpartijen van Leon Huijberts en twee van Peter Verhagen en Frank van der Zanden, ook het dubbelspel werd gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan is de voorsprong op nummer 2 Kruiskamp 14 punten, wat niet meer in te halen is. Voor dit kampioenschap zorgden behalve bovengenoemde drie spelers verder ook nog Henry van Casteren, Co Stamps en Burt van Geffen. Na de degradatie vorig seizoen uit de 3e klasse, keert men gelijk weer terug.

Attaque 3 ontving Taverbo uit Boxtel. Het ging gelijk op wat dan ook resulteerde in een gelijkspel van 5-5. Stefan Kerk won zijn drie wedstrijden, Cliff van Driel won er twee, Bram Marinus wist geen wedstrijd te winnen. Met nog één wedstrijd te gaan heeft Attaque een achterstand van 3 punten op koploper JCV en een voorsprong van 3 punten op nummer 3 Taverbo. Het kan dus nog alle kanten op.