Afbeelding

Rondom Rooi voor Hospice Dommelrode

Sport

Na het succes van 2014, is het de hoogste tijd voor een spetterend vervolg van de wielerrit Rondom Rooi.

Een Peloton van maximaal 200 renners, begeleid door wedstrijdmotards, een voorrijwagen en twee neutrale materiaalwagens. En dus geen stoplichten, niet stoppen bij kruisingen en geen fietspaden maar volwaardige wegen. Het peloton wacht op niemand, maar de materiaalwagens helpen bij pech om snel en veilig weer aan te sluiten.

Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei. Om 10.00 uur is de start vanaf De Beleving van een prachtige tocht van (75 of ) 150 km door Meijerijstad. Halverwege de tocht pauzeren we een half uur bij De Beleving om de energievoorraden weer aan te vullen. En vervolgens rijden we een nieuwe, wederom hele fraaie lus van nog eens 75 km. Ook dit jaar steunen wij een goed doel met Rondom Rooi. Wij schenken uw gift aan Hospice Dommelrode. Deze stichting vormt een bijna-thuis-huis bestemd voor mensen in terminale fase door een huiselijk woonomgeving en de nodige zorg te bieden met de hulp van vrijwilligers. Uw deelname betekent daarmee dat u deze stichting een warm hart toedraagt. Voor de aanhang van de renners wordt bij De Beleving een mooi terras opgesteld met live muziek en voor de kinderen een springkussen. Vanzelfsprekend wordt de BBQ ook weer aangestoken en kan er genoten worden van een heerlijke verwennerij. Het maximale aantal deelnemers is 200. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt... Wanneer: Donderdag 14 mei. Vertrek: Om 10.00 uur is de start vanaf De Beleving. Aankomst: Eerste ronde +/- 12:15 uur, Finish (na tweede ronde) +/- 15:45 uur. Kosten: € 30,- voor 150 km en € 20,- voor 75 km Inschrijven: Stuurt u een mail naar : rondomrooi@brasseriedebeleving.nl.. Per retour mail krijgt u een startnummer en dient u binnen 7 dagen te betalen, om te voorkomen dat uw startnummer vervalt. Betalen via bankrekening: Profronde van Sint-Oedenrode NL 37 RABO 0138254265 o.v.v. Rondom Rooi

Deelnemen aan de heerlijke BBQ (inclusief 2 consumpties en verzorgd door De Beleving) kost € 20,- p.p. Ook de aanhang is uiteraard van harte welkom en ook zij kan (tegen betaling) lekker mee BBQ-en. Voor alle kinderen is de BBQ gratis! Rond 16.15 uur wordt de BBQ aangestoken dus is er voldoende gelegenheid om na de tocht de racefiets thuis om te ruilen voor de kroegfiets! De organisatie hoopt op veel enthousiaste aanmeldingen en gaat zorgen voor een hele mooie, sportieve en gezellige tweede editie van Rondom Rooi!