KV Nijnsel laat punten liggen

De dames van Nijnsel 1 waren vastberaden om punten te pakken tegen bekende tegenstander Alico 1 in Schijndel. Echter is het Alico die de wedstrijd opent en na 10 minuten al op 3-0 voorsprong komt. Een time-out moet de dames van Nijnsel wakker schudden en dat deed het. Astrid van de Laar weet een doorloopbal netjes af te maken en ook Nicole de Koning vindt het gat van de korf. Nijnsel blijft verdedigend niet scherp genoeg waardoor Alico uit loopt en de russtand op 6-3 brengt.

In de tweede helft heeft Nijnsel opnieuw volop kansen maar worden ze niet afgemaakt. Alico komt hierdoor na 20 minuten spelen op een ruimere voorsprong van 8-4. Daarna is het Nijnsel die de wedstrijd overneemt. Kansen worden benut en de verdediging staat als een huis. Met nog vijf minuten op de klok is de stand 8-7 voor Alico. Nijnsel probeert de wedstrijd nog te redden door verdedigend veel druk te geven. Helaas lukt het Nijnsel niet om nog te scoren waardoor ze zonder punten het veld verlaten. Doelpunten: Nicole de Koning, Myrna Foolen (2x), Astrid van de Laar, Marlou van der Vleuten, Sandra Verhagen (1x).