Mike van der Heijden en Jan van Hastenberg (r).
Mike van der Heijden en Jan van Hastenberg (r).

Sportman en sportvrijwilliger v.v. Boskant

Sport

Eén van de agendapunten van de druk bezochte ledenvergadering, afgelopen donderdag 9 april, was de verkiezing van de "Sportman/vrouw" en de "Sportvrijwilliger/ster" van het afgelopen jaar.
Voor elke categorie waren door een speciale commissie 3 personen genomineerd waaruit door de aanwezigen een keuze moest worden gemaakt.


Voor de categorie "Sportman/vrouw" moest een keuze worden gemaakt uit achtereenvolgens Roel Brans, Linda van Heesch en Mike van der Heijden en voor de categorie "Sportvrijwilliger/ster" uit Jan van Hastenberg Fzn, Bart Rovers en Marc Saris.
Na tellen van de stemmen bleek dat het voor beide categorieën een nek-aan-nek race was geworden waaruit in ieder geval de conclusie mag worden getrokken dat de nominatie een juiste was! Sportman 2014 is geworden: Mike van der Heijden met 31 stemmen.
(Linda eindigde als 2e met 28 stemmen en Roel als 3e met 26 stemmen) Sportvrijwilliger 2014 is geworden: Jan van Hastenberg Fzn met 33 stemmen (Bart eindigde als 2e met 28 stemmen en Marc als 3e met 25 stemmen)