KV Rooi weet te winnen

Zondag moest KV Rooi het opnemen in een uitwedstrijd tegen Heumen. De dames van KV Rooi wisten dat ze moesten winnen om 5 punten los te komen van hen.

Heumen begon erg fel aan de wedstrijd. KV Rooi was daarvan onder de indruk en wist niet hoe ze zich hier tegen moest wapenen. KV Rooi kwam tot een achterstand van 2-0. Het was Heumen die de kansen benutte van afstand. Er kwam een steeds groter gat, zodat de stand tot 7-2 kwam. KV Rooi herpakte zich erg goed en knalde er veel ballen in. Zo werd de ruststand 9-9. KV Rooi wilde erg graag winnen en gaf de 2de helft dan ook 100% inzet. KV Rooi had de 2de helft alleen nog maar voor gestaan. Wel was dit telkens maar een paar punten. KV Rooi wist daarom ook uiteindelijk met 14-18 te winnen. KV Rooi speelt volgende week tegen de Stormvogels om 13:00 uur thuis. De dames van KV Rooi moeten dan ook de punten pakken om bovenin te blijven.