Afbeelding

Laat je inspireren tijdens Open Dagen Interieurbeplanting Van der Vleuten

Algemeen

Goede tradities moet je in ere houden. Zo denkt ook Jeroen van der Vleuten van Interieurbeplanting Van der Vleuten. Daarom houdt hij meerdere keren per jaar een Open Dag. Om zijn (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden met open armen te ontvangen. Er valt namelijk veel te vertellen over de prachtige producten die de Rooise onderneming levert. Aankomend weekend – 11 en 12 april – vinden de Open Dagen plaats van 11.00 tot 17.00 uur.

De nieuwste trends komen aan bod, want ook op het gebied van interieurbeplanting vinden er ieder jaargetijde veranderingen plaats. Erg hot op dit moment is bijvoorbeeld buitenbeplanting met bijbehorende potten; populair zijn oude blauwe bessenstruiken en oude seringen, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. De deskundige mensen van Interieurbeplanting Van der Vleuten leggen het graag aan u uit. Ze zullen de gasten ook informeren over nieuwe trends op interieurbeplantingsgebied, zoals mosschilderijen - in eigen atelier vervaardigd - en op pottengebied de nieuwe modellen en kleuren. Wat denkt u van kunstbeplanting. Daar is ontzettend veel in mogelijk. Van der Vleuten Interieurbeplanting levert niet alleen beplanting en accessoires. Het bedrijf verzorgt ook het complete ontwerp voor dakterrassen en terrassen.

"Groen in je interieur houdt je interieur levend", is een befaamde uitspraak van Jeroen van der Vleuten. Wanneer u een bezoek brengt aan de Open Dag zal hij dat inspirerend onderbouwen. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Interieurbeplanting Van der Vleuten levert prachtige plantenmeubels en planten voor bedrijven en particulieren. Tijdens de Open Dagen kunt u zien en ervaren wat de zaak allemaal in huis heeft. De nieuwste collectie in een notendop. Open Dagen Interieurbeplanting Van der Vleuten, Jan Tinbergenlaan 4, Sint-Oedenrode. Meer info: www.vandervleutenbeplanting.nl, tel: 0413-420806


kop over meedere