Nederlaag voor KV Nijnsel

Nijnsel 1 speelde afgelopen donderdag uit in Ooij tegen SVO 1. Een tegenstander die al vele jaren meedraait in de eerste klasse. Een vorige ontmoeting eindigde in een nipt verlies voor KV Nijnsel 1.

Nijnsel had het moeilijk tegen deze sterke tegenstander. Na nog geen 10 minuten spelen stonden ze met 4-0 achter. De meiden van KV Nijnsel hadden moeite om in de wedstrijd te komen en het spel was rommelig. Uiteindelijk volgde een doelpuntenreeks voor de thuisploeg en moest Nijnsel met 7-2 achterstand gaan rusten. Hoewel het moeilijk was om de koppen omhoog te houden, begon Nijnsel sterk aan de tweede helft. Er werden goede aanvallen opgezet, maar de kansen bleven helaas onbenut. Nicole de Koning wist nog eenmaal te scoren in de tweede helft, maar het gat was te groot. Uiteindelijk moest Nijnsel het veld verlaten met 11-3. Doelpunten: Nicole de Koning.

Uitslagen: SVO 1-Nijnsel 1 11-3, Rooi MW3-Nijnsel MW1 12-2, Nijnsel W2-SCMH MW1 9-6. Programma woe 8/4: Nijnsel MW1-Odisico MW1 a19.15u. Rooi MW2-Nijnsel MW2 v18.30u. Za 11/4 Rooi A1-Nijnsel A1 v13.45u. Nijnsel A2-Emos A2 a13.15u. Nijnsel C1-JES C1 a12.15u. Celeritas (S) E2-Nijnsel E1 v9.45u. Zo 12/4: Alico 1-Nijnsel 1 v10.00u