Afbeelding

Tennisvereniging De Kienehoef in beweging voor tafeltennistafel

Algemeen

Onder het motto ‘Heel Brabant Sport’ nodigen Brabantse topsporters sportverenigingen uit om mee te doen aan een sportieve uitdaging. Iedereen, jong en oud, validen en mindervaliden kunnen geld inzamelen voor een clubproject door op 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) door samen met verschillende topsporters één van de zeven sportieve uitdagingen aan te gaan.

Deelnemers kunnen zich hiervoor laten sponsoren en op die manier geld inzamelen voor hun vereniging. Ook tennisvereniging De Kienehoef heeft zich voor dit goede initiatief aangemeld. De vereniging gaat geld inzamelen voor een betonnen tafeltennistafel waarvan voornamelijk tijdens toernooi gretig gebruik van zal worden gemaakt. Het project - De Karavaan - is een initiatief van de provincie Noord-Brabant en Team Brabant Sport. De provincie investeert met het Sportplan Brabant 2016 in talentontwikkeling, accommodaties en evenementen, breedtesport en gehandicaptensport. Iedereen die wil moet kunnen meedoen aan, en genieten van sport. Op 14 mei worden op zes plekken in heel Brabant de uitdagingen uitgevoerd. Een wielerpeloton verbindt de locaties met elkaar. Aan het eind van deze dag wordt tijdens een feestelijke finale, die live wordt uitgezonden door Omroep Brabant, bekendgemaakt hoeveel projecten er bij de verschillende sportverenigingen gerealiseerd zijn. Hopelijk heeft TV De Kienehoef dan de benodigde 1200 euro opgehaald.
Wil jij TV De Kienehoef of een deelnemer ook sponsoren of meedoen aan een sportieve uitdaging? Mail dan naar info@tvdekienehoef.nl.