RegioBankAdviseurs.nl koppelt online en offline wereld met elkaar

Roois nieuws
Waar grote banken uit dorpen wegtrekken en kantoren sluiten, doet de Regiobank het anders. De Regiobank – in Sint-Oedenrode ondergebracht bij Van Kuringe adviesgroep aan de Koninginnelaan – wil juist dichtbij de mensen staan. Makkelijk benaderbaar, vlak bij huis. Het lanceren van de nieuwe website www.regiobankadviseurs .nl draagt daar aan bij. Vanaf deze week is de fonkelnieuwe site online.

“We hebben hier nog een kasfunctie, de spaarrekening van de Regiobank is altijd de scherpste in de markt en direct advies is hier altijd aanwezig. Waar vind je dit alles nog?” vraagt Koen van Kuringe zich af. “Waar vind je het nog dat mensen met financiële vragen binnen kunnen lopen en direct geholpen worden? De lokale verbondenheid is groot bij ons en dat is wat mensen erg waarderen, weten we uit ervaring.” Klanten hebben dus de keuze; of naar kantoor voor helder advies, of een kijkje op de nieuwe website, waar heel veel informatie staat.
Op www.regiobankadviseurs .nl zoekt u snel uw lokale adviseur. Er is altijd wel een kantoor bij u in de buurt, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. In Sint-Oedenrode is dat zoals gezegd bij Van Kuringe adviesgroep. U kunt bij hen of via de website terecht voor betalen, sparen, hypotheken. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen en zijn verspreid over heel Nederland, vooral in de dorpen en kleine steden. Voor u wordt snel duidelijk wie uw persoonlijk adviseur is. Iemand die u met raad en daad bijstaat. (advertorial)
www.regiobankadviseurs.nl  – Van Kuringe adviesgroep – Koninginnelaan 1a – Sint-Oedenrode, tel: 0413-474933.