Autobedrijf Martien van Erp wordt Schoenmakers autotechniek

Roois nieuws
Nijnsel - Al jaren is Marco Schoenmakers eigenaar van Autobedrijf Martien van Erp, maar vanaf 1 januari prijkt zijn eigen naam op het logo. Dat maakte de ondernemer deze week bekend. De naam verandert van Autobedrijf Martien van Erp naar Schoenmakers autotechniek.

Het is alweer een hele tijd geleden dat Marco Schoenmakers uit Liempde kwam te werken bij Autobedrijf Martien van Erp. Hij begon er als chef werkplaats en ontpopte zich tot een belangrijke kracht. Martien, die op een gegeven moment een punt wilde zetten achter zijn carrière, had vertrouwen in Marco en zag hem als zijn opvolger. Daar had de hardwerkende autotechnicus wel oren naar en hij beschaamde dat vertrouwen niet. Het is alweer vier jaar geleden dat Marco de sleutel kreeg van Martien, die door de jaren heen een sterke naam had opgebouwd.
Met dat besef in het achterhoofd begonnen Marco en zijn vrouw Floor aan het nieuwe avontuur. Direct een nieuwe naam op het pand zou verwarring zaaien en wellicht klanten kosten. Daarom koos de Liempdenaar voor de geleidelijke weg. Eerst een paar jaar met de oude merknaam verder, daarna een tactische toevoeging door de naam Schoenmakers in het logo te verwerken. Vanaf 1 januari 2015 verandert het logo, krijgt het een complete metamorfose. Dan heet het bedrijf voortaan Schoenmakers autotechniek. De naam Martien van Erp zal zeker nog rond blijven zingen, maar ‘dat is alleen maar goed’, zo zegt Marco.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week.

Schoenmakers autotechniek, Handelsweg 4, Sint-Oedenrode, 0413-477304, www.schoenmakersautotechneik.nl