Afbeelding

Volop winteractiviteit Ollandia

Roois nieuws
Olland - Met de kortste dag al weer achter de rug en nu de winter toch eindelijk is gekomen staat bij Ollandia het veldvoetbal nog even op een laag pitje en worden er alleen binnenactiviteiten georganiseerd.

Op vrijdag 2/1 is sporthal De Streepen afgehuurd, waarbij dan de A t/m E teams van Ollandia zaalvoetballend de strijd zullen aangaan met hun leeftijdsgenoten van Boskant. Op zaterdag 3/1 zijn de Mini’s, MF1, F1, E1 en E2 aan de beurt voor winteractiviteiten. Op zondag 4 januari is er dan al weer de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, waarbij alle leden en sponsoren met introducee zijn uitgenodigd en ook de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar zal plaatsvinden. Op donderdag 8 januari kunnen ook de rikliefhebbers al weer terecht en op 9/1 zijn er ook nog de Winteractiviteiten voor de D1, C1 en A1. Als klapstuk van deze activiteitenweek is er zaterdag 10/1 de Playback avond voor alle senioren en A1, op zondag 11/1 gevolgd door de jeugd Playback middag. Volop activiteiten dus waarbij u van harte welkom bent

Programma:
Vrijdag 2/1: Zaalvoetbal sporthal de Streepen voor Ollandia E t/m A. van 9.00 tot 16.00 uur vlgs het ontvangen schema.
Zaterdag 3/1: Winteractiviteiten Ollandia Mini’s,MF1,F1(10.00 tot 12.00 uur) en Ollandia E1 en E2 (13.00 tot 15.00 uur).
Zondag 4/1: Nieuwjaarsreceptie voor leden en sponsoren met introducee: Aanvang 15.00 uur. Tevens verkiezing Ollandia vrijwilliger van het jaar.

Rikken bij Ollandia
Donderdag 8/1 kunnen ook de rikliefhebbers al weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Zowel leden als niet-leden zijn dan van harte welkom om vanaf 20.30 uur te komen rikken, waarbij dan weer diverse mooie prijzen zijn te winnen. De rikliefhebbers kunnen verder nog bij Ollandia terecht op donderdag 29 januari, 26 februari en voor de finale op 26 maart.