Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie vv Boskant op zaterdag 3 januari

Roois nieuws
Deze keer geen nieuwjaarsreceptie op een zondagmiddag. Na stemming onder de leden die de jaarvergadering bezochten, viel de keuze op zaterdag 3 januari vanaf 18.00 uur.

Op zaterdag(avond) 3 januari 2015 staat de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Namens het bestuur van v.v. Boskant bent u van harte welkom; aanvang 18.00 uur. Het is een goede traditie om bij die gelegenheid onze jubilarissen in het (winter) zonnetje te zetten. Daarnaast staat er ook dit jaar weer een loterij, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze jeugdafdeling, op het programma. Na de loterij volgt een feestelijk optreden van zanger Ruud van Broekhoven.

Het weekend daarna staat in het teken de muziek. Op vrijdag 9 januari zullen de senioren hun muzikale talenten ten gehore brengen. Het thema voor deze avond is “Uit de Ouw Doos”, dus deze keer gaan we terug naar de 60’er, 70’er en 80’er jaren! Voor de jeugd is dat twee dagen later, op zondag (middag) 11 januari in de vorm van de 5e editie van “Boskant’s Got Talent”.
Al jarenlang is dit weekend een van de hoogtepunten op de activiteitenagenda van onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken!
Meer info vindt u op onze site: www.vvBoskant.nl