OJC de Werf sluit de deuren

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Met pijn in het hart melden de jongeren van OJC de Werf dat ze na veertig jaar de deuren zullen sluiten. Door een tekort aan vrijwilligers én bezoekers is het niet meer haalbaar om de Werf open te houden.

Oud en nieuw zal de laatste avond zijn dat de Werf zijn deuren zal openen. Woensdag zal het jongerencentrum om 22:00 uur open gaan en zal het pas sluiten nadat de laatste bezoeker weg is. Ze hopen er natuurlijk nog een mooie laatste avond van te kunnen maken.

“Omdat we weten dat dit erg plotseling is en om iedereen de kans te geven om nog eens leuke herinneringen op te halen - samen met (oud) vrijwilligers - geven we in het nieuwe jaar nog een afscheidsfeest. Binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt. We hopen dat iedereen mooie en leuke herinneringen zal overhouden aan OJC de Werf en dat we in al die jaren aan al jullie wensen hebben kunnen voldoen. Hierbij wensen we iedereen alvast een fijne jaarwisseling en hopelijk tot woensdag avond”, aldus één van de vrijwilligers.