Afbeelding

Achtste nieuwe show van ‘Tis aalt wa’

Roois nieuws
Boskant - Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat de damescabaretgroep `Tis aalt wa` haar zevende show bij zalencentrum `De Vriendschap` in Boskant presenteerde. ‘Dat zou waarschijnlijk de laatste zijn,’ vertelde Ria Hulsen destijds, maar toch heeft ze weer genoeg inspiratie gehad om weer tekst en liedjes voor een ruim twee uur durende show te schrijven.

De dames beelden helemaal andere typetjes uit dan in de vorige shows en zingen met nog evenveel plezier zoals ze dat de vorige keren deden. De opzet, die al jaren naar wens is, is hetzelfde gebleven. Liedjes worden afgewisseld met een hilarisch gedicht, een sketch of een verkleedpartij en zoals mensen het van de groep gewend zijn, zal de show weer een hoog humorgehalte bevatten.

Zo zijn de dames deze keer ook te bewonderen als zichzelf, hoewel ze toch een andere outfit dragen, “maar daar verklappen we natuurlijk niets van”, zegt Hulsen. De shows van de Boskantse cabaretgroep staan al jaren garant voor een zeer gezellige avond die helemaal in mals Brabants gesproken en gezongen wordt. Ook de gekozen liedjes zijn dit jaar weer fijn om naar te luisteren en uiteraard goed verstaanbaar.

Lees meer in DeMooiRooiKrant van deze week