Jaap Schapendonk wint twee darttitels

Roois nieuws
Het is al weer het eind van het jaar 2014. Dat betekent dat er weer een nieuwe single softtipdarter is. Dit jaar tekent Jaap Schapendonk voor deze eer. Hij heeft een jaar lang iedere zondagmiddag gedart voor deze titel.

Op zaterdag 20 december was er de grote finale waar alle single darters uit Sint-Oedenrode voor waren uitgenodigd. Na een zwaar bevochte avond stond de single darter van 2013 - Hein Jansen - tegen Jaap Schapendonk in de finale. Hein, die zijn titel maar al te graag wou verdedigen, verloor hem nipt aan Jaap. Jaap tekende ook voor het hoogste winstpercentage van 2014. Bullshooter feliciteert Jaap met deze beide titels.

Dartcompetitie
Zoals inmiddels wel bekend spelen er zes softtip dartteams in Sint-Oedenrode, waarvan twee in de tweede divisie en vier in de eerste divisie. De wedstrijden die op de donderdagavonden worden gespeeld zijn inmiddels halfweg de competitie. Bijna alle teams spelen in de middenmoot van hun divisie mee. Helaas is het voor team van Ouds dit jaar erg zwaar in de eerste competitie en staan ze rotsvast onderaan. Alle teams zien graag hun supporters in 2015 weer verschijnen op de donderdagavonden.

Europees softtip team
Het Rooise Softtip team moet nog een wedstrijd darten in de poulefase maar is er nu al zeker van dat ze de poulefase door zijn. Met 54 punten van de maximaal te behalen 66 punten en nog elf wedstrijd te gaan is D'n Toel internationaal er zeker van dat er in het jaar 2015 weer internationaal gedart word. De spelers Hein Jansen, Jaap Schapendonk, Freddie der Kinderen, Arno van Roosmalen Leon van der Heijden en Jarno Kapteijns zien graag hun supporters ook in 2015 weer verschijnen op de woensdagavonden in cafe D'n Toel te Olland.