Lokale liberalen Sint-Oedenrode houden Winterwandeling naar Masterplan Vlagheide

Roois nieuws
Op zaterdag 10 januari houdt de Rooise VVD traditiegetrouw haar jaarlijkse winterwandeling. In dit bijzondere jaar waarin de drie VVD afdelingen van de fusiegemeenten, Schijndel,Veghel en Sint-Oedenrode het voornemen hebben ook zelf zullen fuseren. Er is gekozen voor het gebied dat het “recreatieve hart” van de nieuwe gemeente ‘Meierijstad’ zal worden: ‘De Vlagheide’.

De winterwandeling wordt geleid door kenners Jan Gloudemans en Wethouder Jan van Burgsteden. Zij gaan vertellen wat het ‘Masterplan Vlagheide’ allemaal inhoudt en wat dat zal betekenen voor de verdere ontwikkeling van dit mooie gebied. Uiteraard is het ook mogelijk om vragen te stellen.
Deelname aan de winterwandeling is gratis. Ook niet VVD- leden zijn van harte welkom. U wordt om 14.00 uur verwacht bij Miss Hyacint aan de Damianenweg 26 te Sint-Oedenrode. Om 14.30 uur zal de wandeling starten. Rond 16.30 uur zullen we weer terug zijn bij Miss Hyacint. De middag zal gezellig worden afgesloten met een hapje, drankje en een kop erwtensoep. U kunt zich aanmelden voor de winterwandeling door te mailen naar: maarten@genugten.com