KV Rooi pakt eerste twee punten

De meiden van KV Rooi hadden hun laatste wedstrijd voor de vakantie en wilden dus echt gaan voor die twee punten.

Op het laatste moment werden de vakken nog compleet veranderd, maar ook nu waren de dames vastberaden om te gaan knallen. De eerste minuten waren van start gegaan en het was Rooi die als eerst met een mooi afstandsschot een voorsprong kon maken. Al vrij snel daarna was het Ajola/De Wilma's die hier een einde aan ging maken en maakte de stand gelijk 1-1.

De hele wedstrijd bleef het gelijk op gaan en ze gingen de rust in met een 4-3 achterstand. In de rust werd gezegd dat ze zeker zo door moesten gaan, maar dat de kansen afgemaakt moesten worden. KV Rooi wist dat dit moest gebeuren, wilden ze de punten pakken. Ze gingen weer fel de 2de helft in, maar de dames bleven achter de feiten aanlopen met telkens 1 of 2 doelpunten achterstand. Het was nog 5 minuten op de klok met als stand 10-8. Er was nog hoop en er bleven vele mooie kansen komen. Eindelijk werden deze kansen ook goed afgemaakt, en wisten ze de stand nog naar een 10-10 te brengen. Er waren nog 2 minuten te spelen en de dames van KV Rooi gaven niet op. Uiteindelijk werden de leeuwinnen beloond door een overtreding. KV Rooi kreeg een strafworp. De spanning was hoog, maar toch wist Marlou Schoenmakers deze strafworp er keurig in te leggen. De laatste minuut was al ingegaan, en de verdediging had het nog steeds zwaar. Maar daar klonk het eindsignaal en KV Rooi kon deze laatste binnenwedstrijd voor de vakantie goed afsluiten. KV Rooi is nu 3 weken vrij, maar gaat daarna weer flink aan de bak om deze flow erin te houden.