Afbeelding

Topgrass gaat kunstgras VV Nijnsel leveren

Roois nieuws
Nijnsel - Nadat de gemeente begin 2014 bekend maakte zijn medewerking te willen verlenen aan het realiseren van een kunstgrasveld bij vv Nijnsel/TVE Reclame, is de vereniging aan de slag gegaan om het ook mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel was het selecteren van een leverancier die het kunstgras ging leveren en het project zou begeleiden.

Er vonden diverse gesprekken plaats met leveranciers en uiteindelijk is de club tot een akkoord gekomen met de Rooise onderneming TopGrass. Zij bleken uiteindelijk het bedrijf te zijn dat kon beantwoorden aan de strenge kwaliteitseisen die door vv Nijnsel/TVE Reclame werden gevraagd in de vooraf opgestelde specificaties. De vereniging is bijzonder verheugd dat deze Rooise onderneming uiteindelijk is uitverkoren en heeft er veel vertrouwen in dat zij de klus tot een goed einde gaan brengen.
Op donderdag 18 december 2014 werden de contracten ondertekend door de heer Teun Wouters, eigenaar van TopGrass, en Arent van Dijk, inmiddels ex-voorzitter van vv Nijnsel/TVE Reclame.