'Stichting Hospice Sint-Oedenrode' heeft woonruimte

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Het bestuur van de Stichting Hospice Sint-Oedenrode heeft huisvesting voor het hospice gevonden. Indien de vergunning verleend wordt zal het hospice gevestigd worden aan de Dommelrodelaan 45 in Sint-Oedenrode, een locatie in het centrum van Sint-Oedenrode.

Het afgelopen jaar is het bestuur bezig geweest met het zoeken naar de juiste locatie, het werven van fondsen en het interviewen van vrijwilligers. De vrijwilligers zullen het hospice moeten dragen, zij zijn noodzakelijk voor het welslagen van het initiatief. Een flink aantal mensen heeft zich al aangemeld om een steentje bij te dragen.

Hospice Sint-Oedenrode is een “Bijna-thuis-huis” en is bestemd voor mensen die nog maar kort te leven hebben. Het hospice geeft haar bewoners het gevoel van geborgenheid van thuis en draagt zorg voor een goede en professionele begeleiding in de laatste levensfase.

Het hospice kan niet bestaan zonder de giften van bedrijven, gemeente en particulieren. Het bestuur van de stichting is blij dat het initiatief breed gedragen wordt in de Rooise samenleving en het rekent erop dat er ook in de toekomst voldoende middelen beschikbaar gesteld zullen worden. Het hoopt dat het hospice in het tweede kwartaal van 2015 de deuren kan openen. Voor meer informatie over 'Stichting Hospice Sint-Oedenrode' info@hospice-sintoedenrode.nl en www.hospice-sintoedenrode.nl.