Afbeelding

Nieuw: AH Afhaalpunt bij Albert Heijn Koopman in Sint Oedenrode

Roois nieuws
Na een maand voorbereiding is het zover... onze nieuwe website AHSintoedenrode.nl is klaar voor gebruik. Internetverkopen gaan ook een belangrijke functie innemen in de levensmiddelenbranche. Jaar na jaar stijgen de verkopen hierin. Albert Heijn heeft nu als eerste supermarkt in Sint-Oedenrode een eigen afhaalpunt.

Het principe is heel eenvoudig, u registreert zich op: AHSintoedenrode.nl en kunt daarna gebruik maken van ons hele assortiment wat online staat. Het gemak van de site is dat uw boodschappenlijstje in uw account blijft staan. 80% van de wekelijkse boodschappen zijn namelijk hetzelfde. Deze hoeft u dan alleen maar “over te nemen” in uw nieuwe boodschappenlijstje, met daarbij de aanvulling van andere artikelen.
AHSintoedenrode.nl is iets anders dan AH.nl: de boodschappen die u doet bij AHSintoedenrode.nl worden bij ons in de winkel voor u verzameld, door onze eigen medewerkers. Zo blijft alles dicht bij huis. Als u bijvoorbeeld voor 12.00 uur de boodschappen bestelt via de site, dat staan ze s ’avonds na 18.00 uur voor u klaar, u krijgt netjes een mailtje van ons wanneer de boodschappen voor u klaar staan. Kijk voor meer informatie op AHSintoedenrode.nl
Achter onze winkel (zie foto) hebben wij ons afhaalpunt, u belt aan via de intercom, geeft u naam/nummer door en kunt weer in de auto gaan zitten. Wij zorgen dan dat de boodschappen netjes in de auto worden gezet voor u. De boodschappen zijn immers via de site al afgerekend.
Vanaf januari gaan we ook bedrijven benaderen voor onze diensten, “we gaan zo werk uit handen nemen van de bedrijven”, aldus Rob Heijmans, bedrijfsleider bij Albert Heijn Sint Oedenrode.
Hebt u interesse, of vragen over onze nieuwe dienst, kijk even op de site AHSintoedenrode.nl, komt langs of bel 0413-472208 (Rob Heijmans of Robin van de Ven)