Oliebollen Bagger Race bij de Vresselse Hut

Roois nieuws
Dat de Vresselse Hut en Vulkaan binnen- en buitensport een samenwerkingsverband hebben is geen nieuws meer. Dat er op 11 januari een Oliebollen Bagger Race gehouden wordt wel. Eigenaresse van Vulkaan, Margely Polman, daagt doorgewinterde sporters uit om aan de race mee te doen.

De volgende categorieën komen aan bod: (hard)lopen, Team Bike Run, survivalrun en mountainbiken. Er is zelfs een speciale route voor kinderen vanaf 8 jaar. Margely heeft er zin in. Ze kent het Vressels Bos inmiddels op haar duimpje en gaat de routes dan ook uitzetten. “Er is een route voor de wat ouderen en voor kinderen, maar de survivalroute en de Team Bike Run is toch wel voor de meer geoefende sporter. Ik zet uitdagende routes met hindernissen uit. Daar moet je heel fit voor zijn!” daagt de Schijndelse uit. Vooral de Team Bike Run is een spektakelstuk. Met tweeën ga je aan de start. De één fietst, de ander rent en zo wisselen ze elkaar af. Uiteraard met de bedoeling om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. “We maken er wel een competitie van natuurlijk”, merkt de initiatiefneemster op.
Vulkaan binnen- en buitensport krijgt steeds meer vaste leden die met regelmaat het parcours bij de Vresselse Hut of de bossen induiken. Veel van hen zullen mee doen aan de Oliebollen Bagger Race, maar natuurlijk zijn ook andere fanatiekelingen welkom om deel te nemen. Met familie of vrienden als supporter natuurlijk. Want de Vresselse Hut biedt gezelligheid genoeg. Zo bieden ze samen een mooie mix van sport en ontspanning. Inschrijven kost 12,50 euro. Voor niet leden 15 euro. Iedereen krijgt een t-shirt cadeau, mét een consumptie. Start: 10.00 uur.