Geen punten voor KV Nijnsel

Roois nieuws
Na de winst van vorige week begon Nijnsel vol goede moed aan de strijd om de winst, uit tegen Vessem. Om buiten de gevarenzone te blijven, zijn de punten hard nodig.

Wederom werd snel duidelijk dat Nijnsel zich van haar beste kant moest laten zien. Vessem was in topconditie, en Nijnsel had moeite het snelle spel bij te kunnen houden. Zoals in voorgaande wedstrijden probeerde Nijnsel dit hoge tempo te evenaren, waardoor het gros van de ballen in de handen van de tegenpartij belandden. Het duurde dan ook niet lang voordat de 1-0 viel, in het voordeel van Vessem. Ondanks aanwijzingen van coach Fred van Oekel paste Nijnsel haar spel niet voldoende aan en nam de thuisploeg een voorsprong op het scorebord ondanks een afstandstreffer van Anne Sijbers en de loepzuivere strafworp van Susan Witlox. Vlak voor rust leek Nijnsel zich nog te herpakken en kroop dichterbij na nog twee verdiende doelpunten. Kon Nijnsel het tij nog keren?

Het antwoord bleek ‘nee’. Te veel plaatsfouten stonden centraal in de tweede helft en koste Nijnsel
de kop. Een verdedigingsfout van Vessem leverde Nicole de Koning nog wel een strafworp op en ook Selly van Roosmalen wist vanachter de korf nog een maal te scoren, maar het was onvoldoende. Vessem was na 60 minuten spelen met 11-6 de terechte winnaar.
Doelpunten: Nicole de Koning, Selly van Roosmalen (2x), Anne Sijbers, Susan Witlox (1x).