Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Roois nieuws
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Budgetmaatjes gezocht.
Welzijn De Meierij zoekt in Schijndel vrijwilligers die mensen willen helpen bij het ordenen van hun administratie en hen een periode willen ondersteunen bij het verantwoord besteden van hun budget. De vrijwilligers worden begeleid en ondersteund vanuit Welzijn De Meierij. Budgetmaatjes werken samen met Optimisd, Juvans, het Sociaal Spreekuur en het Sociaal Wijk Team Schijndel.

D'n Einder in Sint-Oedenrode is voor de afdeling kringloopwinkel/inname op zoek naar een vrijwilliger met kennis van of affiniteit met etaleren en/of winkelinrichting. Taak: meekijken naar mogelijkheden en aanpassing van de huidige inrichting of in de vorm van een workshop de vrijwilligers de "kneepjes van het vak" bijbrengen. Werktijden in overleg.

Zorgboerderij Dommelhoeve in Sint-Oedenrode zoekt een kok, die zelfstandig kan koken op de dinsdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur. U vindt het leuk om te koken voor een groep van 12 tot 15 volwassenen. Gasten helpen graag mee met de voorbereidingen van het eenvoudige driegangen menu.

In Schijndel wordt iemand gezocht, die beschikt over een rolstoelauto of rolstoelbus en die bereid is om tegen vergoeding tweemaal per week op het eind van de middag iemand in een rolstoel op te halen bij Zonhove in Son en Breugel. (12772)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl  
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl ).