Afbeelding

Samen onderweg voor rouw- en verliesverwerking

Roois nieuws
Wanneer u een dierbare hebt verloren en uw levenszin aan het wankelen is gebracht. Wanneer u daardoor het gevoel hebt volkomen alleen te staan. Wanneer gevoelens van boosheid, verdriet, eenzaamheid, schuld of angst telkens weer de overhand krijgen. Waar kunt u dan terecht met uw verdriet?

Vaak hebben lotgenoten maar één woord nodig om elkaar te begrijpen. ‘Samen Onderweg’ biedt de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten. De groep wordt begeleid door vrijwilligers met levenservaring, die een training hebben gevolgd.

In Schijndel is bij Welzijn De Meierij ( ’t Spectrum, Steeg 9) iedere 2de en 4de maandag van de maand een inloopbijeen-komst; in Sint-Oedenrode organiseert Welzijn De Meierij in De Stek (Meierij 6) iedere 1ste en 3de woensdag van de maand een inloopbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn steeds van 13.30 uur tot 15.00 uur. Deelname is gratis; u betaalt alleen een kleine bijdrage voor koffie of thee. Betreft het een feestdag, dan vervalt de bijeenkomst.

Individuele ondersteuning is ook mogelijk. Indien u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek en een luisterend oor van een vrijwilliger bij u thuis, neemt u dan contact op met Welzijn De Meierij.

Als u belangstelling heeft voor of meer wilt weten over ‘Samen Onderweg’, loopt u dan gerust eens binnen bij een bijeenkomst of neemt u contact op met Welzijn De Meierij, telefonisch (073-5441400) of via e-mail (info@welzijndemeierij.nl ).