Rooi is….. 14 december gezellig wintershoppen

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op zondag 14 december staat het centrum van Sint-Oedenrode weer in het teken van de jaarlijkse Winterbraderie. Tijdens deze dag zal het gezellige centrum worden omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van shoppen, muziek, entertainment, eten en drinken of gewoon een goede dosis gezelligheid.

Diverse kooplieden uit het hele land bouwen hun kramen op om hun koopwaar aan de man of vrouw te brengen. Samen met de plaatselijke winkeliers bieden zij u een compleet aanbod aan. Onder andere kleding, sieraden, speelgoed en kerstartikelen. Ook zullen er dit jaar wederom diverse demonstraties zijn van oude ambachten zoals manden vlechten en glas graveren.
Gedurende de dag zullen er verschillende optredens zijn van bandjes, muziekgezelschappen en dansgroepen. Zelfs het Kerstmannenorkest is dit jaar weer bereid gevonden om hun mooiste klanken ten gehore te brengen. Tevens kunt u op met marktplein genieten van de prachtige klanken van het grootste concertorgel van Europa. Ook zal het plein worden aangekleed met een prachtige draaimolen waarvan de opbrengst is bestemd voor de Stichting Jeugdcarnaval. Uiteraard zullen de diverse eetkramen en de plaatselijke horeca u graag ontvangen voor een hapje en een drankje.
Het evenement vindt plaats van 11.00 tot 17.00uur in het gezellige centrum van Sint-Oedenrode.
De organisatie is in handen van ondernemersvereniging ROOI2000. Parkeren en toegang zijn gratis!