Goede resultaten Vresselse Ruiters

Roois nieuws
Het was afgelopen zondag weer gezellig vertoeven in manege 'De Pijnhorst' in ons eigen Rooi.  Het was deze keer een selectiewedstrijd voor pony's die de Rooise Ruiters had georganiseerd.

Nina van Enckevort deed goede zaken door weer voorin mee te rijden in een aantal rubrieken.
Met de jeugdige en fraai springende Dinky Toy Z wist ze in de EB klasse de nodige punten bij elkaar te rijden als beloning voor een zeer goed gereden barrage. Een tweede plaats was een zeer goede prestatie voor deze jonge combinatie. In de CM/DM klasse wist ze met Diego na een foutloos parcours ook nu weer een goede barrage te rijden, welke een 3e plaats opleverde.
Sidney Renders heeft haar D - pony Matsjo steeds beter voor elkaar en wist in de DB klasse te beginnen met een eerste foutloze ronde. In de barrage was Matsjo lekker vooruit, maar helaas tikte hij een balk uit de lepels, en was een derde plaats een goed resultaat.
Vorige week heeft Veerle van de Pasch in Berlicum haar pony Dinktoy uitgebracht in de DM klasse. Ondanks dat dit pas de tweede keer was in deze klasse wist ze na een foutloze ronde toch een 3e plaats te bereiken. Ook wist ze twee weken daarvoor in Asten een 8e plaats te halen met Oscar van de Beekerheide in de klasse 'licht'. In de week daarvoor heeft Nina van Enckevort in Schijndel nog een goed resultaat gehaald in de middenklasse voor C-pony's. Een foutloze rit én een foutloze barrage met een snelste tijd. Dit kon natuurlijk alleen maar goed zijn voor een 1e plaats