Afbeelding

Oproep voor Kerststallentocht in Boskant

Roois nieuws
Boskant - Nu de Ritakerk gesloten is, kunnen ze in Boskant niet meer met de kinderen naar de kerststal gaan kijken. Jan van de Meulengraaf heeft het idee om een Kerststallentocht te gaan organiseren. Maar dit kan hij niet alleen, daar heeft hij de bewoners ook voor nodig.

Hebt u thuis nog een kerststal over? Zet deze dan buiten in de tuin, deze stal kan van groot tot klein zijn. Ook verlichting is mooi. Ook een kerststal plaatsen op de vensterbank voor het raam zou een alternatief kunnen zijn wanneer u kostbare kerstbeelden bezit. Hoe meer bewoners er mee doen hoe groter de tocht kan zijn.
Bent u bereid om mee te doen? Laat Jan dan iets weten. Dan kan er bv. een flyer gemaakt worden waar de deelnemende mensen wonen. Jan hoopt op een grote opkomst. Zo dat dit evenement elk jaar terug kan blijven komen. De planning is in week 50 te starten, tot drie Koningen. Mogelijk wordt er onder de luifel van de kerk een kerstgroep geplaatst. (Van hieruit zou de wandeltocht door het dorp kunnen beginnen). Voor meer informatie: 0413- 476142.