KV Nijnsel verliest van NeCa

Wederom een nieuwe tegenstander, maar voor coach Fred van Oekel niet geheel onbekend. KV Nijnsel ging dus goed voorbereid de wedstrijd in.

De technieken werden nog even herhaald door Van Oekel en geconcentreerd begonnen ze aan de wedstrijd.
De wedstrijd opende zich snel en goed met twee doelpunten van Sandra Verhagen. Verdedigend was Nijnsel sterk en wist goed de ballen te onderscheppen na de schoten van de tegenstander. Echter wist de aanvallende partij het gat van de korf niet meer te vinden waardoor niet voorkomen kon worden dat NeCa ging scoren. Met een magere stand van 2-2 gingen beide teams de rust in. Het was duidelijk wat Nijnsel moest gaan veranderen: scoren.
In de tweede helft werden mooie aanvallen opgezet, helaas zonder resultaat. Elke bal miste de korf en de teleurstelling was van de gezichten af te lezen. Niet onverwacht viel uiteindelijk voor NeCa nog wel twee keer een doelpunt. Nijnsel kwam achter te staan met 4-2 met nog maar een paar minuten op de klok. Myrna Foolen scoorde nog wel eenmaal, maar NeCa reageerde daar meteen weer op en bracht de eindstand op 5-3.